top of page

Verzenden/retourneren/betalen

1. Verzenden
Vanaf €100 Gratis levering in België.
Onder de minimale bestelwaarde komt er een onkost bij van €7.50. 

2. Afhalen
 Zie jij graag jouw favoriete stukjes in het echt? Dan kan dit in onze winkel te Buggenhout, Kerkstraat 74. Stuur jouw bestelling door via onze website of stuur ons een berichtje via Whatsapp of Facebook. ​
Gereserveerde stuks worden max. 5 werkdagen opzij gehouden.

 

3. Levering

Als jouw pakje bij ons vertrekt krijg je een melding via mail.

 

Niet thuis? Dan word jouw pakje bij het dichts bij zijnde ophaal punt gebracht.

 

4. Betalen

Dit kan via bankoverschrijving (je bestelling zal dan pas verstuurd worden als het geld op de rekening staat). Het geld dient binnen de 2 dagen overgeschreven te worden. 

Indien je ons een bewijsje van je betaling door mailt gaan we direct aan het werk voor jouw pakje te verzenden. 

Als je gekozen hebt om het jouw pakje af te halen in de winkel, is er de mogelijkheid om ter plaatsen te betalen. Dit binnen de 5 werkdagen.


5. Retourneren
Indien u niet helemaal tevreden bent, kan u de artikel(en) eenvoudig retourneren via een Bpost-punt in jouw buurt. Of via onze fysieke winkel te Buggenhout.
Na levering hebt u 14 dagen de tijd om je items terug te sturen naar ons. Na deze periode kan de koop niet meer ontboden worden en is die definitief. 

 
Hoe ga je te werk:

  • Meld jouw retour via mail bubbles.karine@skynet.be of via facebook of Whatsapp.

  • Je krijgt via mail je retourlabel. De kostprijs bedraagt €5 per label. Dit wordt verrekend bij het terug stortten van de geretourneerde artikelen.

  • Print het label, plak het op de doos en breng jouw pakje naar het dichts bij zijnde Bpost punt.

Afgeprijsde artikelen (solden en outlet) die online werden aangekocht worden niet terug betaald.

De klant word verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat. Indien terug gestuurde artikelen in waarde zijn verminder (sporen van aandracht, beschadiging, verwijderde labels,...) behoudt Bubbles het recht om de klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen. 

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitganspunt hierbij is dat de klant het artikel slechts mag inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Terug gestuurde artikelen mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt worden. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruiken van de klant zal dit ten laste van de klant in rekening worden gebracht. 

Als de geretourneerde artikelen gecontroleerd zijn word het bedrag terug gestort op de rekening waarmee de bestelling betaald is.

6. Levertermijn

Wij proberen alle bestelling binnen de 3 a 4 werkdagen te verzenden. Stuur ons zeker een mailtje (bubbles.karine@skynet.be) indien je voor jouw bestelling de levertermijn wil weten.

bottom of page